Telefon: 0728 256 085 Oferta pret tigla metalica Bilka
tigla metalica King Klauss Ploiesti

Tigla metalica Bilka in Prahova

Tigla metalica Prahova - ce trebuie sa stii despre tigla metalica BILKA si despre avantajele oferite?

Cauti tigla metalica in Prahova? KINK KLAUSS Construct (vreautiglametalica.ro) va ofera solutia BILKA - montaj acoperisuri tigla metalica si tigla metalica mereu la un pret foarte bun.

Acoperisurile pot fi finisate cu diferite tipuri de materiale. Printre acestea, tigla metalica este una dintre cele mai populare. Dar care sunt principalele sale avantaje si dezavantaje?

In prezent, tiglele metalice sunt cel mai popular material de finisare folosit pe acoperisurile caselor si altor cladiri. Acestea sunt realizate din tabla, care este acoperita cu straturi suplimentare pentru a obtine o protectie adecvata impotriva factorilor externi.

Momentan la vanzare poti gasi placi metalice in multe variante diferite din care sa alegi. Ce este acest tip de acoperire si ce avantaje are? La urma urmei, de unde poti cumpara o tigla metalica buna? 

Tigla metalica pentru acoperis - informatii de baza

Tigla metalica este realizata din tabla de otel zincat avand o grosime de aproximativ 0,4 mm pana la 1,23 mm. In timpul proceselor de productie, tigla de acoperis este, de asemenea, protejata cu acoperiri organice suplimentare.

Tiglele de otel sunt folosite pentru acoperisuri inclinate , cel mai adesea cu o panta de cel putin 9 grade. Acest material este asezat pe sipci la distanta corespunzatoare ajustata la dimensiunea modulelor de tigla.

Tiglele metalice pot fi comercializate in module sau in foi. Tipuri de tigle metalice:

  • tigla metalica modulara
  • tigla metalica in foi
  • tigla metalica autoportanta.

Tigla modulara are forma unei singure foi de metal cu dimensiuni de obicei de 700 mm latime si 1200 mm lungime. Dimensiunile standardizate, precum si greutatea redusa a placilor de acoperis metalice modulare faciliteaza transportul si instalarea direct pe acoperis. Acest tip de tigla metalica functioneaza bine atat pe acoperisuri cu structura simpla, cat si pe cele mai complexe - atunci deseurile dupa taiere sunt mai mici.

Tigla metalica in foi are o suprafata mai mare decat tigla metalica modulara. Dimensiunile foii pot fi chiar si de cativa metri. O astfel de tigla metalica pentru acoperis poate fi realizata si la comanda intr-o dimensiune ajustata la dimensiunile cladirii. Datorita dimensiunilor sale, este dificil de transportat si asamblat - este necesara participarea mai multor angajati. Aceasta  tigla metalica este utilizata in principal pentru acoperisuri cu o singura panta si acoperisuri in doua versanti.

Tigla de acoperis autoportanta este un tip special de tigla cu pete profilate in marginea superioara. Montarea acestor tigle metalice are loc pe profile de montaj dedicate, deci este mult mai usor de montat.

Avantajele tiglelor metalice- merita sa alegi acest material de acoperire?

In prezent, clientii pot alege dintre diverse tipuri de materiale de acoperire cu avantaje si dezavantaje specifice. Printre acestea exista si o tigla metalica.

Cele mai importante avantaje ale tiglei metalice pentru acoperis:

  • o gama larga de modele din care sa alegi - producatorii de tigle metalice ofera clientilor lor acces la o gama larga de modele care pot fi usor adaptate stilului cladirii
  • durabilitatea acoperisului - se estimeaza ca o tigla de otel de buna calitate poate fi folosita timp de 30-50 de ani
  • protectie eficienta impotriva factorilor externi - acoperirile speciale asigura ca tigla de acoperis este bine protejata impotriva diferitilor factori distructivi, inclusiv radiatii UV, temperaturi scazute si ridicate si deteriorari mecanice
  • instalare usoara – in cazul tiglelor metalice modulare sau autoportante, instalarea poate fi rapida si usoara
  • posibilitatea de prelucrare - taierea tiglelor metalice la dimensiune este o procedura usoara
  • preturi mici – in comparatie cu placile ceramice sau din beton, tiglele metalice sunt foarte accesibile

 

 

Produsele noastre
Calculator pret sistem acoperis
Contacteaza un specialist