Telefon: 0728 256 085 Oferta pret tigla metalica Bilka
tigla metalica King Klauss Ploiesti

Cum imi aleg tigla metalica

Cum imi aleg Tigla Metalica!

Acoperisul, fiind un element foarte important al casei, acesta indeplinind atat rol estetic, cat si functional, trebuie ales cu grija si tinand cont de mai multe criterii.

In mod clar cel mai adecvat sistem de acoperis in Romania este cel cu tigla metalica. Acesta s-a dovedit ca este cea mai buna alegere, atat din punct de vederea al calitatii, cat si din punct de vedere financiar. Tigla metalica produsa de  BILKA intruneste cele mai inalte standarde de calitate. Dar este important si rolul consilierului in vanzari.

 

1. Panta

Consilierul va  recomanda in functie de panta acoperisului tipul de tigla metalica sau tabla cutata adecvat pentru acoperisul dvs.

De exemplu cand panta acoperisului este prea mica pentru a putea monta tigla metalica,va vom recomanda  sa luati in considerare tabla cutata BILKA, aceasta putand fi  montata si pe acoperisuri cu panta mica.

2. Modelul de tigla metalica

De asemenea, consilierul in vanzari va poate recomanda diferite modele BILKA  de tigla metalica, cum ar fi Iberic, Gotic, Romanic sau Balcanic, modele care ar fi mai potrivite cu aspectul general al constructiei decat sa zicem modelul Clasic. La cladirile cu acoperisuri invelite cu tabla zincata, care trebuie renovate in asa fel incat sa mentina aspectul initial al constructiei, vi se va recomanda tigla metalica BILKA Retropanel.

3. Protectia (garantia) si grosimea 

La BILKA acordam cea mai mare importanta calitatii produselor noastre. De aceea lucram impreuna cu combinate de renume din lume pentru a ne asigura ca materia noastra prima este la cele mai inalte standarde de calitate. De aceea va punem la dispozitie 4 categorii de calitate din care se pot executa modelele noatre de tigla metalica:

* Finisaj GRANDE MAT (30 ani garantie decolorare si perforare prin ruginire).

Este disponibil pentru toate modelele de tigla metalica, cat si pentru tabla cutata si Retropanel. Sunt 4 culori din care se poate alege nuanta acoperisului dvs.

* Finisaj MAT (15 ani garantie decolorare si perforare prin ruginire)

Este diponibil in 3 variante de grosime: 0.48 mm, 0.53 mm, 0.60 mm .

* Finisaj Lucios (10 ani garantie decolorare si perforare prin ruginire)

Este disponibil pentru toate modelele de tigla metalica si tabla cutata in doua variante de grosime 0.47 mm si 0.52 mm.

* Finisaj Lucios la grosime de 0.42 mm (5 ani garantie la decolorare si perforare prin ruginire) 

Este disponibil doar pentru modelul Clasic.

 

Speram ca va sunt de folos aceste informatii, si nu uitati ca puteti oricand sa solicitati ajutorul unui coleg de la vanzari cu ajutorul butonului "Cere oferta" din dreapta jos

sau la nr de tel 0728256085.

 

 

Produsele noastre
Calculator pret sistem acoperis
Contacteaza un specialist