Telefon: 0728 256 085 Oferta pret tigla metalica Bilka
tigla metalica King Klauss Ploiesti

De ce tigla metalica BILKA

Decizia de a construi o casa are un impact puternic asupra personei si a familiei acesteia, pentru ca nu este doar o casa, ci va fi un camin. De aceea, cu siguranta, se va tine cont sa se folosesca cele mai bune si durabile materiale. Acest lucru este cu atat mai important atunci cand se alege acoperisul, pentru faptul ca acesta are un important rol functional, cat si estetic.

BILKA s-a gandit de la bun inceput la acest lucru si a luat decizia de a folosi doar materie prima de cea mai buna calitate.  Companie 100% romanesca, BILKA a implinit 10 ani de cand livreaza calitate romanilor. 

Compania este orientata permanent catre dezvoltare si an de an investim in linii de productie noi si introducem pe piata noi modele. Controlam cel mai mare sistem de logistica in ceea ce priveste piata de tigla metalica. In varf de sezon stau aliniate 50-60 de masini in fiecare zi, asteptand sa fie incarcate cu acoperisuri pentru clientii nostri.

Tigla metalica de la BILKA indeplineste cele mai exigente cerinte si este disponibila intr-o larga varietate de modele si culori. Calitatea este foarte importanta, asa ca va punem  la dispozitie 3 categorii de produse: GRANDE MAT cu 30 ani garantie, MAT cu 15 ani garantie si LUCIOS cu 10 ani garantie. 

Eforturile nostre in ceea ce priveste calitatea au fost observate de clienti, fapt pentru care 1 din 4 clienti din Romania au ales in anul 2016 un acoperis cu tigla metalica BILKA.

Produsele noastre
Calculator pret sistem acoperis
Contacteaza un specialist