Telefon: 0728 256 085 Oferta pret tigla metalica Bilka
tigla metalica King Klauss Ploiesti

Intreaba un specialist 0728 25 60 85

Dorim sa va oferim expertiza noastra dobandita de-a lungul anilor, asa ca nu ezitati sa ne contactati!

E-mail : zidaru.claudiu@gmail.com sau puteti folosi formularul de mai jos.


SC King Klauss Construct SRL are politici de confidentialitate in conformitate cu directiva europeana prescurtata GDPR. Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor in scopul realizarii comenzii.
Pentru detalii puteti citi Politica de Protectie a Datelor.

* E-mail:
* Nume:
* Telefon:
* Mesaj:
Completati codul:
  
  
 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


De-a lungul anilor am invatat ca fiecare dintre clienti doreste sa achizitioneze un acoperis de CALITATE. Nimeni nu spune "Vreau cel mai mic pret, nu ma intereseaza calitatea." De aceea clientii se intereseaza de anumite aspecte (grosime, culoare, garantie) inainte sa cumpere un acoperis.
Totusi, sfatul unui specialist este nu numai bine-venit, ci si recomandat. Acesta va poate explica ce anume face tigla metalica sa fie una de calitate, o tigla metalica ce va rezista in timp si nu se va decolora sau nu va rugini.
Specialistul face masuratorile acoperisului si garanteaza ca ceea ce el v-a recomandat este adecvat pentru acoperisul dvs., si nu veti achizitiona materiale in exces.
De aceea nu ezitati sa ne contactati si sa apelati la SPECIALISTI. Sfaturile noastre sunt gratuite si nu va costa mai mult decat un telefon sau cateva minute pentru a scrie un e-mail.
Va multumim!

Produsele noastre
Calculator pret sistem acoperis
Contacteaza un specialist